Werken bij ons Brasserie Tartaar

Wie zijn wij?

Welkom bij Brasserie Tartaar!

Tartaar is een brasserie waar de Brabantse gezelligheid voorop staat, maar met de culinaire kwaliteiten van een restaurant.

Op 1 maart 2019 hebben wij , Martijn en Tara Hoetjes, de sleutel in ontvangst mogen nemen van een horecapand aan het Raadhuisplein in Etten-Leur. Het klinkt cliché, maar voor beiden een droom die uitkomt. Waarbij Martijn samen met zijn vrouw Caroline voorheen al eigenaar is geweest van een lunchroom, is het nu tijd voor dochter Tara om samen met haar vader de krachten te bundelen.

Na een verbouwing is Brasserie Tartaar op 20 maart 2019 geopend. De sfeer is fris en groen, maar ook intiem en gezellig. U kunt hier voor een kopje koffie komen, borrelen en lunchen, maar ook uitgebreid dineren.


Informatie

Wij bieden u een 3 gangen menu welke u kunt uitbreiden met een soep en/of selectie van kaas, ons menu wisselt regelmatig met de seizoenen mee zodat wij u keer op keer kunnen verrassen. Uiteraard zijn onze gerechten ook los te bestellen.

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een heerlijke lunch waar wij ook weer gebruik maken van verse ingrediënten en serveren wij een uitgebreid assortiment aan dranken en borrelhapjes. In de zomermaanden leent ons terras zich dan ook uitstekend voor een hapje en drankje. In de koudere maanden kunt u de gezelligheid bij ons binnen opzoeken. De hoge tafels bieden zicht op onze open keuken waar een aantal van onze gerechten bereidt worden op de Big Green Egg. Het restaurantgedeelte biedt de comfort voor een geheel verzorgd diner.

Martijn en zijn dochter Tara Hoetjes zijn in het voorjaar van 2019 gestart met hun onderneming. De naam van de brasserie is ontleent aan de naamgever Tara en dus is onze Steak Tartaar onze signature dish welke u altijd bij ons kunt bestellen als voor-, hoofdgerecht of als proeverij bij de borrel.

Brasserie Tartaar is alle dagen open met uitzondering van 31 december, kortom, Brasserie Tartaar staat altijd voor u klaar. Bezoek ook onze website en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van onze acties. Gunt u een ander ook deze ervaring dan kunt u bij ons terecht voor een mooie cadeaukaart in luxe geschenkverpakking die in delen opneembaar is en ook weer op te waarderen. Vraag ernaar bij onze medewerkers.
Wilt u de auto dichtbij parkeren? Er is voldoende parkeergelegenheid in de overdekte parkeergarage van het centrum.

Wij adviseren u zo dicht mogelijk te parkeren bij de uitgang Raadhuisplein.


Martijn en Tara